Sneller uw huis verkopen!

Vroeg of laat komt iedereen ermee in aanraking. U heeft uw droomhuis op het oog, maar het lukt maar niet om uw huidige huis te verkopen. Door de huidige crisis en financiele onduidelijkheid wordt het er zowel de koper als de verkoper niet makkelijker op gemaakt. Het liefst zou u uw huis direct verkopen, als dit na verloop van tijd niet lukt wordt in de meeste gevallen de vraagprijs naar beneden bijgesteld, wat rest voor velen is een grotere restschuld.

Investeer in uw tuin

Wellicht herkent u zichzelf in het bovenstaande verhaal. Heeft u bijvoorbeeld de huiskamer of de keuken al aangepakt om er maar voor te zorgen dat uw woning maar meer aandacht krijgt. Achteraf zult u waarschijnlijk horen dat de nieuwe bewoners alsnog de keuken veranderd hebben omdat het niet hun smaak was. Is de investering dan wel zinvol geweest? Of heeft toch een ander aspect, bijvoorbeeld de vraagprijs die u al een paar keer had verlaagd de doorslag gegeven? De investering is dus niet erg zinvol geweest en financieel is het er voor u bepaald niet aantrekkelijker van geworden. Wellicht heeft Temmink tuindesign voor u dé oplossing. Een huis komt immers beter tot zijn recht als de tuin er netjes en verzorgd bij ligt.

Uw tuin en woning moeten opvallen!

Wie zijn of haar product beter in de markt zet heeft direct meer kans op succes, zo ook met uw huis. Hoe zien potentiële uw huis? Zorg ervoor dat de eerste indruk goed is, het eerste aanblik is bepalend voor het verdere verkooptraject. Een nette tuin die er netjes en verzorgd bij ligt en er voor zorgt dat de woning een extra accent krijgt geeft een heel ander aanzicht dan een tuin met grote struiken en veel onkruid waardoor het lijkt dat er jarenlang geen onderhoud aan is gepleegd. Het huis is pas goed zichtbaar wanneer je er naar toeloopt en niet vanaf de straat.

De tuin is mede bepalend voor de waarde van de woning, snel uitgerekend is de tuin 10% van de totale waarde van uw woning. In veel gevallen valt hier veel voordeel uit te halen in zowel aandacht als financieel opzicht. De kosten die u maakt voor de aanpak van uw tuin betalen zich terug in de taxatiewaarde van de woning. Nu zijn het ineens geen kosten meer, maar is het een waardevermeerdering van uw woning. Een kleine investering van bijvoorbeeld €1000,00 kan al een maximaal resultaat opleveren!

Meer informatie?

Bent u geïnteresseerd in ons bedrijf? Aarzel dan niet en neem vrijblijvend contact met ons op.