Terras bestrating

Op zoek naar een lekker plekje in de tuin waar je ’s avonds na een dag hard werken kunt genieten met een glaasje drinken? Of waar je in de zomer rustig een boekje kunt lezen terwijl je van de buitenlucht geniet? Laat dan een terras aanleggen door de hoveniers van Temmink Tuindesign. Uiteraard is het ook mogelijk je huidige terras te vervangen door nieuwe tuintegels.

Terras bestrating laten aanleggen door Temmink Tuindesign

Wanneer je er voor kiest je terras door de ervaren hoveniers van Temmink Tuindesign aan te laten leggen, levert je dat verschillende voordelen op:

 • Tijdbesparend
  Onze ervaring, de beschikking over het juiste specialistische gereedschap en onze kennis, leiden ertoe dat we snel en efficiënt te werk gaan.
 • Aan alles wordt gedacht
  Onze ervaring leidt er ook toe dat we ook nadenken en je adviseren over praktische zaken als bijvoorbeeld afwatering.
 • Geen spierpijn
  Voor onze hoveniers hoort het bestraten van een terras bij hun dagelijkse werkzaamheden. De spiergroepen zijn hierop getraind. Wanneer je zelf aan de slag gaat en dit werk niet gewend bent te doen, is het heel goed mogelijk dat je last van je rug of knieën krijgt.
 • Zelf geen werk mee
  Van begin tot eind verzorgen onze hoveniers de aanleg van jouw terras. Eventuele oude bestrating wordt eruit gehaald, de grond wordt geëgaliseerd en de aanleg wordt verzorgd. Ook de afvoer van overtollig materiaal wordt door ons verzorgd, zodat je er geen werk mee hebt!

Verschillende soorten bestrating voor je terras

Voor de aanleg van je nieuwe terras, heb je een ruime keuze aan bestrating. Ga je voor de keramische tegels of voorzie je jouw terras van oud Hollandse tegels. Ook de mooie, duurzame natuurtegels worden door Temmink Tuindesign gelegd. Wanneer je kiest voor de aanleg door onze hoveniers, komen we graag bij je langs om de mogelijkheden te bekijken. We nemen dan ook verschillende voorbeelden van bestrating mee, zodat je eventueel een keuze kunt maken.

Hoe gaan wij te werk

Terras bestrating dient aangelegd te worden op een egale ondergrond. Om de kans op verzakking te voorkomen wordt de grond goed aangetrild alvorens de tegels gelegd worden. Daarbij is eventuele kantopsluiting ook mogelijk. Dit zorgt ervoor dat de tegels niet gaan verschuiven. De tegels kunnen nu gelegd worden. Na het leggen van de tuintegels, wordt het geheel afgemaakt door de voegen in te vegen of er kan gekozen worden voor het invoegen van de voegen. Dat laatste voorkomt onkruidgroei en wordt steeds vaker toegepast.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Meer weten over de aanleg van terras bestrating bij jou thuis? Neem dan contact op met Temmink Tuindesign. Wij komen vrijblijvend bij je langs om de situatie te bekijken en de wensen te bespreken. Aan de hand hiervan stellen we een offerte op. Indien je akkoord gaat met de offerte, gaan we zo snel mogelijk aan de slag met de aanleg van de terras bestrating.