Tuinaanleg door Temmink tuindesign

U heeft net een nieuw huis of bedrijfspand betrokken en wat gaat u doen met de tuin? Of heeft u een bestaande tuin die niet naar wens is? U heeft misschien al enkele ideeën hoe de tuin eruit moet komen te zien maar het ontbreekt u aan tijd, zin of u heeft er geen verstand van. Temmink tuindesign kan u het werk uit handen nemen en u assisteren bij uw tuinaanleg.

Temmink Tuinen legt en onderhoudt al jaren met veel succes tuinen aan door heel regio Drenthe en Overijssel. Met name in de omgeving van Hardenberg, Hoogeveen, Zuidwolde en Coevorden  is het haast onmogelijk dat u ons niet een keer tijdens tuinaanleg bent tegengekomen.

Wij realiseren uw tuinontwerp

Heeft u enkele wensen betreft uw tuinontwerp of juist een heel goed omlijnd plan? Wij staan u bij met adviesof een professioneel tuinontwerp en leggen het vervolgens geheel naar uw wensen aan. Vanzelfsprekend leveren we niet graag half werk. We ruimen daarom ook, indien nodig, de oude tuin voor u leeg en voeren grondwerkzaamheden als het aanleggen van bekabeling, drainage, vijvers en bestrating, uit. Uiteraard verzorgen wij graag ook de aanleg van borders, het plaatsen van schuttingen of het voorbereiden en gereedmaken van een mooi gazon. Indien gewenst nemen wij daarna het periodieke tuinonderhoud ook voor onze rekening.

Gedeeltelijke tuinaanleg

Temmink tuindesign is er niet alleen voor de uitvoering van complete tuinontwerpen en groenvoorzieningen. Wij plaatsen ook terrasoverkappingen, carports en leggen vlonders aan bij de vijver of een aangrenzende watergang in bestaande tuinen. Mooi en indien aanwezig, in de stijl van de eventuele andere houten elementen als een pergola of tuinhuis.
Ongeacht of u particulier bent of een bedrijf heeft, klantgerichte service staat bij ons centraal. Wij weten immers als geen ander hoeveel een goede tuinaanleg of het onderhoud hiervan betekent voor de marktwaarde van een woning of het aanzien van een bedrijfspand.

Temmink Tuindesign  is Tuinkeur gecertificeerd wat inhoud dat wij garant staan voor de door ons geleverde diensten en producten.

Meer informatie en contact

Wilt u graag dat wij uw tuin komen aanleggen of wenst u meer informatie? Neemt u dan contact met ons op middels telefoonnummer 06 - 43124969 of via het contactformulier!