Tuin aanleggen

Tuin aanleggen

Is de bouw van uw nieuwe woning of bedrijfspand net afgerond en wilt u nu de tuin aan laten leggen? Of is de tuin van uw huidige pand niet meer naar wens en wilt u die opnieuw laten aanleggen? Voor tuinaanleg bent u bij Temmink Tuindesign aan het juiste adres. Temmink Tuindesign beschikt over brede kennis en ervaring op het gebied van tuinaanleg en kan uw nieuwe tuin ontwerpen, aanleggen en onderhouden. Door de aanleg van uw tuin uit te laten voeren door de hoveniers van Temmink Tuindesign weet u zeker dat uw tuin geheel naar wens wordt aangelegd en kunt u jarenlang genieten van een prachtige tuin.

Tuin laten aanleggen

De tuin is het verlengde van een woning en heeft de kracht om de uitstraling van een woning te maken of te breken. Het is daarom belangrijk dat u kiest voor een tuin die past bij de stijl van uw woning. Temmink Tuindesign helpt u graag om te bepalen wat voor soort tuin de beste keuze is voor uw woning. Voordat wij kunnen beginnen met het tuinaanleg, moet er een tuinontwerp opgesteld worden. Temmink Tuindesign kan uw tuin ontwerpen en aanleggen. Het is aan te raden om zowel het tuinontwerp als de tuinaanleg uit te laten voeren door één hoveniersbedrijf. Hierdoor worden misverstanden en miscommunicatie voorkomen en is het resultaat geheel naar wens. Het is uiteraard wel mogelijk om uw tuin zelf te ontwerpen of het door een andere partij te laten ontwerpen. Ook dan kunt u bij Temmink Tuindesign terecht voor tuinaanleg.

Laat een prachtige tuin aanleggen door Temmink Tuindesign

Tuin aanleggen in Drenthe en omgeving

Bij Temmink Tuindesign staat service hoog in het vaandel. Tijdens de ontwerpfase staan wij u bij met tuinadvies en proberen we al uw wensen te verwerken in het tuinontwerp. Temmink Tuindesign zorgt ervoor dat u zich niet verliest in de details en oog blijft houden voor de praktische aspecten van uw tuin, zoals het strategisch plaatsen van tuinverlichting en het plaatsen van een stevige erfafscheiding. Zo zorgen wij er samen met u voor dat uw nieuwe tuin helemaal bij u past. Wordt uw tuin opnieuw aangelegd? Wij ruimen uw oude tuin leeg en voeren alle oude materialen voor u af. Ook grondwerkzaamheden zoals het opnieuw aanleggen van drainage, bekabeling en vijvers graag voeren wij graag voor u uit. Temmink Tuindesign is gevestigd in Elim, nabij Hoogeveen. Wij zijn voeren het tuinen aanleggen uit in de gehele provincie Drenthe en delen van Friesland, Overijssel en Groningen. Benieuwd of wij ook bij u aan de slag gaan? Neem gerust contact met ons op. Dan kijken wij samen met u naar de mogelijkheden.

Gedeeltelijke tuinaanleg

Is het opnieuw aanleggen van uw tuin niet nodig, maar zijn er wel een aantal plekken in uw tuin die beter kunnen? Ook voor gedeeltelijk tuinaanleg kunt u bij Temmink Tuindesign terecht. Of het nou gaat om het opnieuw aanleggen van een terras, het plaatsen van een houten overkapping of het aanleggen van een aantal borders, Temmink Tuindesign voert het ontwerpen en aanleggen graag voor je uit. Tevens kunt u bij ons terecht voor tuinonderhoud. Het ervaren team van Temmink Tuindesign staat voor u klaar.

Tuin opnieuw laten aanleggen? Neem contact op met Temmink Tuindesign

Wilt u een nieuwe tuin aanleggen of uw huidige tuin opnieuw laten aanleggen? Uw tuin is bij Temmink Tuindesign in goede handen. Van ontwerp tot de nieuwe tuin aanleggen, wij voeren alle werkzaamheden met plezier voor je uit. Voor Temmink Tuindesign is geen klus te groot. Heeft u vragen over onze diensten, wilt u meer weten over ons bedrijf of bent u benieuwd geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van tuinaanleg? Neem gerust contact met ons op voor advies en meer informatie. Wij staan u graag te woord.