Schuttingen leveren en plaatsen

Wilt u uw tuin helemaal afmaken met een mooie afscheiding? Met relatief weinig onderhoud is een schutting een goede keuze voor elke tuin. Een stijlvolle schutting biedt privacy en maakt een tuin intiem. Temmink tuindesign adviseert u bij de keuze voor een passende afscheiding en zorgt voor de plaatsing.

Betonschuttingen en houten afscheidingen

De mogelijkheden voor afscheidingen zijn zeer divers. Een robuuste variant met een stoere uitstraling is de betonschutting. Een betonschutting is duurzaam en zeer stevig. Daarnaast is een betonnen afscheiden geluidswerend en onderhoudsarm.

Betonschuttingen zijn leverbaar in de kleuren grijs en antraciet. Voor de betonnen palen heeft u de keus uit de standaarduitvoering of palen met een diamantkop of bolkop.

Degelijk beton komt samen met natuurlijk hout in de vorm van een hout-betonschutting. Bij dit type schutting worden betonpalen en betonnen onderplaten gecombineerd met houten schuttingpanelen. Deze panelen bestaan uit 20, 21 of 22 planken en worden vervaardigd van KOMO gekeurd, geïmpregneerd vurenhout, Bankirai hardhout of Larix/Douglas.
De houten afscheidingen zijn in verschillende modellen leverbaar, zoals;

  • Toogmodel
  • V model
  • Trellisscherm
  • Gaasscherm.

De gaasschermen kunnen eventueel gevuld worden met keien voor een bijzonder effect. Op de diverse afscheidingen ontvang u 10 jaar fabrieksgarantie.

Stevige schuttingdeur

U kunt bij het plaatsen van een afscheiding kiezen voor een schuttingdeur. Een stevige poort biedt extra veiligheid en gebruikersgemak. Onze schuttingdeuren worden geleverd met een cilinderslot en verzwaard binnenframe. De poorten zijn verkrijgbaar in standaardmaten, maar ook maatwerk is mogelijk.

Realiseer uw droomtuin!

Temmink tuindesign levert en plaatst schuttingen in de gehele regio van Drenthe en Overijssel. Vooral in de omgeving van Hardenberg, Hoogeveen, Zuidwolde en Coevorden helpen wij veel klanten om hun droomtuin te realiseren. Ons vakmanschap gebruiken wij graag om ook van uw tuin een heerlijke plek te maken.