Tuinontwerp

Wilt u een nieuwe tuin laten ontwerpen? Bij Hoveniersbedrijf Temmink Tuindesign kunt u terecht voor tuinadvies en een passend tuinontwerp. Een goed ontwerp begint met een gesprek tussen u en onze tuinontwerper. In het gesprek worden uw wensen en uw stijl besproken en bekijken wij de mogelijkheden die de beschikbare ruimte biedt. Temmink Tuindesign levert deskundig advies en combineert uw wensen met de nieuwste trends, met als resultaat een tuinontwerp dat helemaal bij u past.

Tuin laten ontwerpen

De kans is groot dat u al verschillende ideeën heeft voor uw nieuwe tuin. Het omzetten van die ideeën naar een concreet ontwerp kan echter een flinke uitdaging zijn. Temmink Tuindesign heeft vele jaren ervaring op het gebied van tuinen ontwerpen en vertaalt uw tuinwensen graag naar een tuinontwerp op maat. Bij Temmink Tuindesign spelen uw wensen een grote rol, maar helpen wij u ook om uw tuin praktisch in te delen. Zo is er aandacht voor strategische lichtpunten, goede en passende erfafscheiding en sterke en praktische bestrating. Daarnaast is het belangrijk dat u goed in uw tuin kunt zitten. Daarom besteden wij ook aandacht aan het terras en een eventuele houten overkapping. Door met u mee te denken wordt niets over het hoofd gezien en is het resultaat een tuin die helemaal bij u past.

Laat je tuin ontwerpen door Temmink Tuindesign

Genieten in een tuin die helemaal bij u past

Een goed tuinontwerp sluit aan op uw wensen en past bij uw woning. Het is belangrijk dat uw tuin een prachtige uitstraling heeft, maar het praktische aspect mag niet vergeten worden. Heeft u jonge kinderen? Dan is het belangrijk dat uw tuin een gedeelte bevat waar de kinderen kunnen spelen en waar eventuele speeltoestellen geplaatst kunnen worden. Ook andere dingen in uw huidige tuin, zoals containers en eventuele dierenverblijven moeten een plaatsje krijgen. Daarnaast mag ook de ruimte waar u zich kunt ontspannen niet vergeten worden. Temmink Tuindesign heeft aandacht voor alle onderdelen die uw tuin moet bevatten. Een tuin laten ontwerpen door Temmink Tuindesign zorgt ervoor dat uw nieuwe tuin helemaal bij u past.

Tuinontwerp en tuinaanleg

Wanneer het tuinontwerp door u is goedgekeurd, kan er gestart worden met tuinaanleg. Temmink Tuindesign kan uw tuin ontwerpen en tevens voor u aanleggen. Het ontwerpen en aanleggen van uw nieuwe tuin uit te laten voeren door één hoveniersbedrijf kent veel voordelen. Eén uitvoerder zorgt ervoor dat misverstanden en miscommunicatie voorkomen worden en dat het uiteindelijke resultaat exact lijkt op het door u goedgekeurde tuinontwerp. Bij Temmink Tuindesign is de aanleg van uw tuin in goede handen.

Tuinadvies

Bent u over het algemeen tevreden met uw huidige tuin, maar zijn er een aantal dingen waarvan u niet weet hoe u het aan moet pakken? Temmink Tuindesign geeft u graag tuinadvies. Van advies over bestrating en beplanting tot advies over het onderhoud of de indeling van uw tuin, wij helpen u graag en voeren, indien nodig, herstelwerkzaamheden en/of aanlegwerkzaamheden graag voor u uit.

Contact opnemen met Temmink Tuindesign

Wilt u weer genieten van een mooie, goed aangelegde tuin, die helemaal past bij uw huidige situatie? Temmink Tuindesign kan u adviseren, uw tuin ontwerpen en tevens uw tuin aanleggen. Heeft u vragen over onze diensten, wilt u meer weten over Temmink Tuindesign of bent u benieuwd geworden naar wat wij voor uw tuin kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.