Tuinontwerp & tuinadvies

Wanneer u een nieuwe tuin wilt aanleggen kunt u bij Temmink tuindesign terecht voor een goed advies en een passend tuinontwerp.Wij zijn gespecialiseerd in het adviseren en ontwerpen van klanten en tuinen waar de hoogste kwaliteit gevraagd wordt. Een goed tuinontwerp begint met een goed gesprek. In een persoonlijk gesprek bij u thuis bespreken we uw wensen, uw stijl en bekijken we de mogelijkheden ter plekke. Temmink tuindesign levert deskundig advies en werkt uw wensen in combinatie met de nieuwste trends en unieke ideeën uit tot in een voor u passend tuinontwerp. Ook als u alleen deskundig tuinadvies vraagt bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij geven u graag tuinadvies

Ook voor deskundig tuinadvies bent u bij Temmink tuindesign in Elim aan het juiste adres. We kunnen u uitgebreid voorzien van tuinadvies over de meest uiteenlopende zaken zoals beplanting, bestrating, onderhoud en indeling van uw tuin. Weet u al wat u wilt met uw tuin of heeft u juist geen enkel idee. Er zijn tal van mogelijkheden te noemen, voor iedere stijl, voor ieder budget. Wilt u advies over een natuurrijke tuin of juist over een onderhoudsvriendelijke tuin. Er komt graag een hovenier van Temmink tuindesign bij u langs om u van gepast advies te voorzien, geheel aansluitend op uw wensen. Denk hierbij niet alleen aan uw bloemen of planten, maar ook aan uw beplanting, kleurstelling, meubilair en bloembakken. Indien gewenst kunnen onze hoveniers elk gewenst advies direct vertalen naar de werkelijkheid, we doen het graag voor u! 

Een passend tuinontwerp

U heeft vast een beeld en idee in uw hoofd van hoe uw ideale tuin eruit moet zien. Maar het omzetten van dit beeld naar een concreet ontwerp, blijkt vaak lastiger dan gedacht. Wij hebben al voor diverse klanten in de omgeving van Hoogeveen, Emmen, Elim tot zelfs ver in Twente haar tuindromen vertaald naar een passend tuinontwerp en mogen realiseren. Natuurlijk spelen uw wensen een grote rol in het tuinontwerp, maar wij van Temmink tuindesign denken verder dan het terras alleen. Heeft u bijvoorbeeld al gedacht aan strategische lichtpunten, erfafscheidingen en een tuinoverkapping, waar u tijdens een hete zomer kunt genieten van uw tuin in de verkoelende schaduw. Wie met ons zaken doet is verzekerd van een kwalitatief goed tuinontwerp, waar naast uw persoonlijke wensen de nieuwste trends, unieke ideeën, mooiste producten en duurzaamste materiaalen in verwerkt zijn.

Meer informatie?

Bent u geïnteresseerd in ons bedrijf? Aarzel dan niet en neem vrijblijvend contact met ons op.