Houten overkappingen

Na een lange werkdag nog even lekker nagenieten? Het is fijn als dat in je eigen tuin kan. Met een houten terrasoverkapping van Temmink Tuindesign, geniet je het hele jaar door van je tuin. Op deze manier kun je ’s avonds van de ondergaande zon genieten of op een hete zomerdag een heerlijk schaduwplekje opzoeken. En met een terrasverwarmer of heerlijke houtkachel, is het in de koude wintermaanden ook heerlijk vertoeven in je eigen tuin. De houten overkapping van Temmink Tuindesign past altijd; hij wordt voor je op maat gemaakt!

Op maat gemaakte houten terrasoverkappingen

Wanneer je kiest voor een op maat gemaakte houten terrasoverkapping van Temmink Tuindesign, kies je voor maatwerk en kwaliteit. Dat betekent dat jouw overkapping of veranda altijd perfect in je tuin past en gemaakt wordt van het beste materiaal. We maken dan ook geen gebruik van kant-en-klare bouwpakketten, maar zorgen voor een uniek, op maat gemaakte overkapping die perfect past in jouw tuin. Uiteraard zijn er verschillende mogelijkheden. Vaak wordt gekozen voor een terrasoverkapping van het klassieke robuuste Douglashout. Dit duurzame, sterke hout is prima bestand tegen de verschillende weersomstandigheden. Ook is een terrasoverkapping van dit hout onderhoudsarm. Schilderen of beitsen is dan ook niet nodig. Daarnaast kun je kiezen uit verschillende soorten dak bekleding. En wil je een schuin dak of liever een plat dak met lichtstraat? Vrijwel alles is mogelijk.

Houten overkapping

De voordelen van een terras overkapping op een rij

  • op maat gemaakt
  • uniek in zijn soort
  • onderhoudsarm
  • bestand tegen alle weersomstandigheden
  • geheel naar eigen wens
  • past in alle tuinen
  • veel mogelijkheden

Hoe gaan wij te werk

Een overkapping of veranda van Temmink Tuindesign wordt geheel naar je wens gemaakt. Daarbij heb je keuze uit verschillende houtsoorten, dakbedekking en natuurlijk vormgeving. Om tot een geschikt ontwerp te komen, komen we graag bij je langs. Samen bespreken we de mogelijkheden en de wensen. Maten worden opgemeten en er wordt een geschikt ontwerp gemaakt. Uiteraard kan deze aangepast worden indien nodig. Pas wanneer het ontwerp geheel naar je zin is, gaan we aan de slag.

Terrasoverkapping van hout

Kosten van een houten overkapping

Omdat bij Temmink Tuindesign maatwerk geleverd wordt, is er geen vaste prijs voor de terrasoverkapping. De kosten voor een terrasoverkapping zijn immers afhankelijk van een aantal factoren. Denk hierbij aan de grootte van de overkapping, de houtsoort, het soort dakbedekking, het soort dak en de specifieke wensen. Wanneer je een bepaald budget beschikbaar hebt voor de overkapping, dan houden wij daar rekening mee. Uiteraard wordt er vooraf een offerte gemaakt, zodat je niet voor onverwachte kosten komt te staan.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Ook een terrasoverkapping bij jou thuis? Neem dan contact met ons op. Wij komen graag bij je langs om de mogelijkheden en wensen door te nemen en maken een vrijblijvende offerte op maat.