Tuin onderhouden

Tuin laten onderhouden

Bent u op zoek naar een hoveniersbedrijf dat het onderhoud van uw tuin voor u uit kan voeren? Dan bent u bij Temmink Tuindesign aan het juiste adres. Temmink Tuindesign is een veelzijdig hoveniersbedrijf met jarenlange ervaring. Wij kunnen alle werkzaamheden op het gebied van tuinonderhoud voor u uitvoeren. Het is mogelijk om uw tuin geheel door ons te laten onderhouden, maar het is ook mogelijk om zelf mee te werken aan het onderhouden van uw tuin, waardoor u op de kosten van het tuinonderhoud kunt besparen. Benieuwd geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem snel contact met ons op voor meer informatie.

Tuin laten onderhouden door Temmink Tuindesign

Het belang van regelmatig tuinonderhoud

Omdat wij zodra het weer het enigszins toelaat veel tijd doorbrengen in de tuin, is het belangrijk dat de tuin een plek is waar we graag zijn. Door uw tuin goed te onderhouden heeft uw tuin het hele jaar door een nette en verzorgde uitstraling en kunt u, zodra de zon door de wolken breekt, direct van uw tuin genieten. Heeft u geen groene vingers of ontbreekt het u aan de tijd om uw tuin goed te onderhouden, maar wilt u wel altijd kunnen genieten van een prachtige tuin? Laat uw tuinonderhoud dan uitvoeren door de experts van Temmink Tuindesign. Onze ervaren hoveniers zorgen er graag voor dat uw tuin het hele jaar door een prachtige uitstraling heeft, zodat u op mooie dagen direct kunt genieten.

Tuinonderhoud en woningverkoop

De eerste indruk is allesbepalend. Dat geldt ook bij de verkoop van een woning. Wilt u uw woning snel verkopen? Zorg er dan voor dat uw woning een krachtige, onvergetelijke eerste indruk maakt. De tuin is een belangrijk onderdeel van die eerste indruk, omdat het voor een groot gedeelte de aanblik van uw woning bepaalt. Een nette, verzorgde en goed onderhouden tuin kan er voor zorgen dat uw woning hoger getaxeerd wordt én zorgt er tevens voor dat uw woning sneller wordt verkocht. Temmink Tuindesign helpt u graag bij de verkoop van uw woning en voert het onderhoud van uw tuin graag voor u uit.

Werkzaamheden tuin laten onderhouden

Temmink Tuindesign kan alle werkzaamheden in de tuin voor u uitvoeren. Van boomverzorging tot gazononderhoud en van vijveronderhoud tot snoeiwerkzaamheden en onkruidbestrijding, wij beschikken over de materialen en ervaring om alle werkzaamheden tot een goed einde te brengen. Uw tuin laten onderhouden door de experts van hoveniersbedrijf Temmink Tuindesign zorgt ervoor dat u altijd kunt genieten van een prachtige tuin. Bent u benieuwd naar wat wij voor uw tuin kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Besparen op tuinonderhoud

Vindt u het werken in de tuin heerlijk, maar is uw tuin eigenlijk te groot om zelf te onderhouden? U kunt ook bij Temmink Tuindesign terecht voor gedeeltelijk tuinonderhoud. Door uw tuin samen met ons te onderhouden bespaart u op de kosten van het tuinonderhoud en kunt u altijd genieten van een prachtige, verzorgde tuin. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over gezamenlijk tuinonderhoud. Wij bespreken de mogelijkheden graag met u.

Bespaar op tuinonderhoud door zelf mee te werken

Uw tuin laten onderhouden door Temmink Tuindesign

Voor alle vormen van tuinonderhoud bent u bij Temmink Tuindesign aan het juiste adres. U kunt bij ons terecht voor eenmalig tuinonderhoud, zoals een flinke snoeibeurt, maar wij kunnen ook het hele jaar door het tuinonderhoud voor u uitvoeren. Het is mogelijk om tuinonderhoud op afroep te laten uitvoeren, maar u kunt ook een onderhoudscontract bij ons afsluiten. Samen met u stellen wij een tuinonderhouds(jaar)plan op, dat geheel op maat wordt gemaakt voor uw tuin en uw wensen. Hiermee bent u verzekerd van regelmatig en professioneel tuinonderhoud en kunt u het hele jaar door genieten van een prachtige, verzorgde tuin.

Informatie, advies en contact

Uw tuin is in goede handen bij de vakkundige hoveniers van Temmink Tuindesign. Temmink Tuindesign voert het onderhoud van tuinen uit in opdracht van zowel particulieren als bedrijven en andere instanties. Heeft u vragen over onze diensten, wilt u meer weten over ons bedrijf of wilt u uw tuin laten onderhouden door de hoveniers van Temmink Tuindesign? Neem gerust contact met ons op. Ons advies op het gebied van tuinonderhoud is geheel kosteloos en bovendien vrijblijvend. Wij staan zijn u graag van dienst.

Meer informatie?

Bent u geïnteresseerd in ons bedrijf? Aarzel dan niet en neem vrijblijvend contact met ons op.