Tuinonderhoud op maat

Vanuit onze vestiging in Elim kunnen wij ervoor te zorgen dat u jaar in jaar uit van uw tuin kunt genieten. Bij ons hoveniersbedrijf kunt u voor alle manieren van tuinonderhoud terecht, zowel eenmalige onderhoudswerkzaamheden, zoals een flinke snoeibeurt, als totaalonderhoud kunnen wij voor u uitvoeren.Voor het totaal tuinonderhoud bieden wij u de mogelijkheid voor het afsluiten van een onderhoudscontract op maat, dit kan zowel particulier als zakelijk. Samen met u maken wij graag een tuinonderhouds(jaar)plan geheel afgestemd op uw tuin en uw wensen. Hiermee bent u verzekerd van regelmatig en professioneel tuinonderhoud van uw tuin en kunt u het hele jaar door genieten van uw tuin.

Uiteraard is ons advies voor onderhoud geheel kosteloos en vrijblijvend. Maak vandaag nog een afspraak en wij laten u zien dat uw droomtuin uw droomtuin blijft!

Wat doen wij nog meer?

Wij kunnen u helpen uw huis sneller te verkopen.

Wie zijn of haar product beter in de markt zet heeft direct meer kans op succes, zo ook met uw huis. Hoe zien potentiële uw huis? Zorg ervoor dat de eerste indruk goed is, het eerste aanblik is bepalend voor het verdere verkoop traject. Een nette tuin die er netjes en verzorgd bij ligt en er voor zorgt dat de woning een extra accent krijgt geeft een heel ander aanzicht dan een tuin met grote struiken en veel onkruid waardoor het lijkt dat er jaren lang geen onderhoud aan is gepleegd. Het huis is pas goed zichtbaar wanneer je er naar toeloopt en niet vanaf de straat.

De tuin is mede bepalend voor de waarde van de woning, snel uitgerekend is de tuin 10% van de totale waarde van uw woning. In veel gevallen valt hier veel voordeel uit te halen in zowel aandacht als financieel opzicht. De kosten die u maakt voor de aanpak van uw tuin betalen zich terug in de taxatiewaarde van de woning. Nu zijn het ineens geen kosten meer maar is het een waardevermeerdering van uw woning. Een kleine investering van bijvoorbeeld €1000,00 kan al een maximaal resultaat opleveren.

Meer informatie?

Bent u geïnteresseerd in ons bedrijf? Aarzel dan niet en neem vrijblijvend contact met ons op.