Sierbestrating laten aanleggen

Wil jij jouw tuin opnieuw laten bestraten en ben je op zoek naar een bijzondere vorm van bestrating? Dan is sierbestrating iets voor jou. Door sierbestrating aan te laten leggen in jouw tuin geef je jouw tuin een verzorgde, chique uitstraling en een uniek karakter. De vakkundige hoveniers van Temmink Tuinen voeren het sierbestrating aanleggen graag voor je uit. Tevens kun je bij ons terecht voor de aanleg en het onderhoud van de rest van jouw tuin. Vanuit jarenlange ervaring kunnen wij jou garanderen dat het aanleggen van sierbestrating bij ons in goede handen is.

Wat is sierbestrating

Sierbestrating is een bijzondere vorm van bestrating. Het houdt in dat de bestrating op speciale, creatieve wijze wordt aangelegd. Bijvoorbeeld door te kiezen voor een unieke combinatie van stenen of tegels of door te kiezen voor een bijzonder legverband. De mogelijkheden van sierbestrating zijn eindeloos. Zo is het mogelijk om enkel te kiezen voor bijzondere tegels, een bepaald logo of een korte tekst te verwerken in de bestrating of een uniek patroon te creëren met verschillende kleuren en/of vormen stenen. Sierbestrating geeft zelfs de meest eenvoudige tuinen een eigenzinnig karakter. Wil jij sierbestrating aan laten leggen in jouw tuin? Neem contact op met Temmink Tuinen om de mogelijkheden van sierbestrating leggen te bespreken.

Het belang van mooie, verzorgde bestrating

Bestrating beslaat in de meeste tuinen een groot gedeelte van de tuin. Het terras, het tuinpad, de voortuin, de oprit, alles is bestraat. Omdat de bestrating zo’n groot gedeelte van jouw tuin in beslag neemt is het belangrijk dat het netjes aangelegd wordt en goed verzorgd is. Haveloze bestrating kan namelijk de uitstraling van jouw gehele tuin én woning naar beneden halen. Wil jij dat jouw tuin er altijd uitziet om door een ringetje te halen? Dan is, naast het bijhouden van de beplanting en het gazon, van groot belang dat er voldoende aandacht aan de bestrating wordt besteedt. Door te kiezen voor sierbestrating ziet jouw tuin er altijd verzorgd uit en maakt jouw perceel altijd een nette indruk. Temmink Tuinen voert het sierbestrating leggen graag voor je uit.

De voordelen van sierbestrating

Sierbestrating kent veel voordelen ten opzichte van gewone bestrating:

  • Sierbestrating is verkrijgbaar in meer kleuren, vormen, maten en materialen dan gewone bestrating. Zo is er voor elke tuin passende sierbestrating.
  • Sierbestrating geeft jouw tuin een verzorgde en luxe uitstraling.
  • Sierbestrating zorgt ervoor dat jouw tuin zich moeiteloos onderscheid van andere tuinen.
  • Sierbestrating zorgt ervoor dat jouw woning een verzorgde indruk maakt en een beter aanzicht heeft.
  • Sierbestrating geeft jouw tuin een eigenzinnig karakter.

Wil jij ook genieten van alle voordelen van sierbestrating? Sierbestrating aanleggen kun je het beste laten uitvoeren door een specialist. Hoveniersbedrijf Temmink Tuinen is je graag van dienst.

De kosten van sierbestrating aanleggen

Wat kost sierbestrating? Het is een vraag die wij vaak krijgen. Helaas is hier geen eenduidig antwoord op te geven. De kosten van sierbestrating zijn namelijk afhankelijk van het te bestraten oppervlak, het soort steen, de grootte van de steen, het legverband en de tijd die het kost. Ben je benieuwd naar de kosten van het sierbestrating aanleggen in jouw tuin, op jouw terras of op jouw oprit? Neem dan gerust contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Wij staan je graag te woord.

Informatie, advies en contact

Wil jij ook genieten van een mooie tuin en wil je sierbestrating laten aanleggen? Voor alle tuinwerkzaamheden ben je bij Temmink Tuinen aan het juiste adres. Jarenlange ervaring en brede kennis op het gebied van tuinen zorgen ervoor dat wij het sierbestrating aanleggen geheel naar wens kunnen uitvoeren. Bovendien kun je naast het aanleggen van sierbestrating ook bij ons terecht voor het plaatsen van schuttingen en houten overkappingen. Heb je vragen over onze diensten, wil je meer weten over ons bedrijf of ben je benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen op het gebied van sierbestrating? Neem gerust contact met ons op. Wij staan je graag te woord.