Hovenier in Zuidwolde

Hovenier in Zuidwolde

De hovenier voor Zuidwolde is Temmink Tuindesign. Met vele jaren ervaring ben je verzekerd van deskundigheid. Daarnaast staat de klant bij ons centraal en voorzien we je graag van passend tuinadvies. Voor zowel tuinontwerp, tuinaanleg, als tuinonderhoud kun je bij ons hoveniersbedrijf terecht. Wij zijn werkzaam in Zuidwolde, maar ook in de omliggende plaatsen zoals Linde, Alteveer, Balkbrug, Dedemsvaart en Kerkenveld is ons hoveniersbedrijf te vinden. Wij verzorgen je tuin van A tot Z. Dat betekent dat wij voor je klaarstaan om het gehele plaatje compleet te maken.

 

Tuinontwerp in Zuidwolde

Wanneer je een nieuwe tuin wilt, is het goed vooraf een tuinontwerp te laten maken. Het hoveniersbedrijf voor Zuidwolde, Temmink Tuindesign, helpt je hier graag bij. Door je tuin te laten ontwerpen door een professional, wordt er met het gehele plaatje rekening gehouden. Niet alleen wordt de tuin die jij in je hoofd zet op papier uitgetekend, ook wordt er rekening gehouden met bijkomende zaken als elektriciteitspunten, drainage en waterpunten. Om tot een goed ontwerp te komen, voorzien we je daarbij graag van tuinadvies. Zo kunnen wij je adviseren op het gebied van beplanting, kleurstelling, meubilair of bloembakken. Je tuin laten ontwerpen in Zuidwolde door de ervaren hoveniers heeft dus vele voordelen. Daarbij komt dat je met een tuinontwerp ook snel kunt starten met de aanleg van je tuin.

Tuin laten aanleggen in Zuidwolde

Met het tuinontwerp op zak, kan de tuinaanleg in Zuidwolde van start gaan. Door je tuin aan te laten leggen door de hovenier, wordt het hele plaatje voor je verzorgd. Van half werk is dan ook geen sprake. Wij ruimen indien nodig je huidige tuin leeg en verzorgen de grondwerkzaamheden voor je. Drainagepunten, bekabeling voor de elektriciteit en het bestraten van de tuin worden dan ook door de hoveniers voor Zuidwolde uitgevoerd voor je. Het is bij ons mogelijk om de totale tuinaanleg te laten verzorgen. Daarbij ruimen wij niet alleen de tuin leeg, maar zorgen onze hoveniers in Zuidwolde tevens voor de bekabeling en andere grondwerkzaamheden. Je tuin laten aanleggen door onze hoveniers heeft als grote voordeel dat je geheel ontzorgd wordt tijdens de aanleg van je tuin. Alle werkzaamheden worden uitgevoerd door gediplomeerde specialisten, zodat je zeker bent van uitstekende kwaliteit. Tevens is het bij ons mogelijk om gedeeltelijk je tuin te laten aanleggen in Zuidwolde. Bijvoorbeeld wanneer je een nieuw terras wilt of een speelplek wilt creëren voor de kinderen. Je kunt bij ons terecht voor onder andere de volgende werkzaamheden.

Tuin laten aanleggen in Zuidwolde

Terrasbestrating aan laten leggen in Zuidwolde

Terrasbestrating laten leggen in Zuidwolde? Neem contact op met Temmink Tuindesign. Wij weten hoe belangrijk het is om na een lange werkdag je even terug te trekken in je tuin. Door een plekje te creëren waar je heerlijk kunt zitten en genieten van je tuin, kun je dan ook even tot jezelf komen. Ook bestaande terrassen kunnen wij voor je herbestraten met bijvoorbeeld mooie natuurtegels of keramische tuintegels. Door je terrasbestrating in Zuidwolde te laten aanleggen door de hoveniers van Temmink Tuindesign bespaar je op tijd en heb je er zelf geen werk mee. Wij vorzorgen immers jouw terras van begin tot eind. Oude bestrating wordt eruit gehaald, de grond wordt door ons geëgaliseerd en het terras wordt bestraat.

Houten overkappingen

Om je terras af te maken, is een houten terrasoverkapping een uitstekend idee. De houten terrasoverkappingen in Zuidwolde worden door onze hoveniers voor je op maat gemaakt. Jouw nieuwe overkapping past dus altijd. Een ander voordeel van de overkappingen is dat deze uniek zijn in hun soort en onderhoudsarm. Vaak wordt er gekozen voor het robuuste Douglashout wat bestand is tegen alle weersomstandigheden. Doordat ons hoveniersbedrijf in Zuidwolde de houten overkappingen zelf maakt, is vrijwel alles mogelijk. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een schuin dak, een plat dak, een lichtstraat of heb je zelf wellicht nog andere ideeën voor een houten overkapping voor jouw terras in Zuidwolde.

Je tuin laten onderhouden

Je tuin ligt er weer netjes bij en dat wil je graag zo houden. Uiteraard kan dat alleen met de juiste verzorging. Het tuinonderhoud in Zuidwolde kun je natuurlijk zelf uitvoeren, maar je kunt er ook voor kiezen om een professional in de arm te nemen. Door je tuin te laten onderhouden in Zuidwolde door Temmink Tuindesign, ben je verzekerd van deskundigheid en professionaliteit. Daarnaast zijn de mogelijkheden bij ons eindeloos. Wil je jouw tuinonderhoud wekelijks laten uitvoeren? Dan sluiten we graag een onderhoudscontract met je af. Maar het is tevens mogelijk om ons je tuin om de twee weken, maandelijks of elk half jaar te laten onderhouden. Liever ons op afroep inhuren om je tuin te laten onderhouden in Zuidwolde? Ook dat is mogelijk. Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Tuin laten onderhouden in Zuidwolde

Bedrijfstuinen

Niet alleen voor particuliere tuinen staan wij klaar. Ook bedrijfstuinen maken deel uit van onze werkzaamheden. Een bedrijfstuin is het visitekaartje van je bedrijf. Uiteraard is het tuinonderhoud erg belangrijk. Onze hoveniers in Zuidwolde weten dit en helpen je graag bij het onderhoud van je bedrijfstuin. Voor het periodiek of maandelijks tuinonderhoud bieden wij de mogelijkheid tot het afsluiten van een passend onderhoudscontract. Samen maken wij graag een onderhoudsplan dat in zijn geheel aansluit op jouw wensen. Hiermee ben je verzekerd van professioneel tuinonderhoud en kun jij, je personeel en je relaties zorgeloos genieten van de bedrijfstuin.

Contact met het hoveniersbedrijf voor Zuidwolde

Het hoveniersbedrijf voor Zuidwolde, Temmink Tuindesign, staat voor al je tuinwerkzaamheden in Zuidwolde klaar. Tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud zijn slechts enkele voorbeelden hiervan. Neem vandaag nog contact op met de hovenier in Zuidwolde en maak een vrijblijvende afspraak.