Uw tuin aanleggen van A tot Z

Het klinkt heel wat en dat is het ook. Een nieuwe tuin aanleggen van A tot Z, waarin al uw wensen in terug komen maar ook aspecten waar u zelf niet aan had gedacht. Een goede infrastructuur is al het halve werk en wat dacht u van verlichting. Diverse stopcontacten door uw tuin, een wateraansluiting helemaal achter in uw tuin. Allemaal punten waar bij de aanleg van uw tuin vaak geen aandacht aan besteed wordt en u er naderhand pas achterkomt dat het ook wel makkelijk was geweest. Wij van Temmink tuindesign bespreken al deze punten met u, laten ze terug komen in het tuinontwerp en kunnen deze ook voor u uitvoeren, iets wat u misschien niet direct van een hoveniersbedrijf  zou verwachten. Het zijn nog maar een paar punten die wij bieden in ons totaal tuinconcept.

Uw project onder onze regie

Tijdens de gehele uitvoering van het project zult u op de hoogte gehouden worden van de vorderingen en de planning. Bij het totaal tuinconcept van Temmink tuindesign wordt u geheel ontzorgd en hoeft u zich nergens zorgen om te maken. Wij regiseren  uw gehele project, voor elk onderdeel in uw tuin hebben we een specialist klaarstaan, als het nu gaat om bijvoorbeeld bestrating, stroomaansluiting, verlichting. Alles wordt uitgevoerd door gediplomeerde specialisten zodat u zeker bent van de hoogste kwaliteit en kunt u zich bezighouden met andere dingen terwijl uw droomtuin stap voor stap werkelijkheid wordt.

U mag veel verwachten van Temmink tuindesign, onze service stopt niet na de aanleg van uw tuin. We zullen altijd uw aanspreekpunt blijven en we zullen u graag met advies bijstaan.

 

Meer informatie?

Bent u geïnteresseerd in ons bedrijf? Aarzel dan niet en neem vrijblijvend contact met ons op.