Vijver laten aanleggen

Bij het aanleggen van een vijver heeft elke vijver zijn eigen uitstraling, variërend van romantisch tot strak en architectonisch. Vijvers hebben echter altijd iets gemeen. Ze zijn een blikvanger en rustpunt in uw tuin, met het rustgevende geluid van water dat de stilte doorbreekt. Bij de aanleg van een vijver is het belangrijk dat de vijver één is met zijn omgeving. Geen tuin of park is hetzelfde en dat maakt meteen duidelijk dat een vijver ontwerpen en aanleggen maatwerk is, of het nu om een natuurlijke of strakke vijver gaat.

Maatwerk

Bij vijveraanleg komt meer kijken dan u denkt. Voordat we aan de slag gaan is het belangrijk dat u goed nadenkt welke eisen u stelt aan uw vijver. Hoe moet de vijver er precies uitzien? Welke planten en vissen wilt u erin houden? Hoe wilt u de filtering van het water? Met welke materialen wilt u dat wij van Temmink tuindesign de vijver afwerken en niet geheel onbelangrijk, welke eisen stelt u aan het onderhoud?

De hoveniers van Temmink tuindesign kunnen voor u de gehele bouw van de vijver verzorgen, vanaf het ontwerp, het uitgraven van de grond tot aan de beplanting. Nadat al uw wensen zijn geïnventariseerd maken wij een ontwerp en vijverplan. Na goedkeuring van het plan en de bijbehorende offerte zullen we de realisatie in samenspraak met u inplannen. Na de realisatie informeren we u graag over het verdere onderhoud aan uw vijver, ook kunnen wij het vijver onderhoud van u overnemen om uw vijver in top conditie te houden.

Meer informatie?

Bent u geïnteresseerd in ons bedrijf? Aarzel dan niet en neem vrijblijvend contact met ons op.