Hovenier Hoogeveen

Hovenier in Hoogeveen


Op zoek naar een hovenier in Hoogeveen? Dan ben je bij Temmink Tuindesign aan het juiste adres. Je tuin wordt bij ons van A tot Z verzorgd. Ons hoveniersbedrijf is onder andere werkzaam in Hoogeveen. Je kunt bij ons terecht voor onder andere tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud, maar ook het plaatsen van een nieuwe schutting, het bestraten van je terras en voor het plaatsen van terrasoverkappingen, ben je bij ons op de juiste plek. Dankzij vele jaren ervaring en gedreven hoveniers, zit je bij ons hoveniersbedrijf in Hoogeveen zeker goed. Ook wanneer je geen groene vingers hebt, helpen onze hoveniers je graag op weg.


Een nieuwe tuin laten ontwerpen in Hoogeveen

Uitgekeken op je huidige tuin? Of net een nieuwbouwwoning gekocht en dient de tuin nog aangelegd te worden? Dan staan onze hoveniers in Hoogeveen voor je klaar. Voor deskundig tuinadvies kun je terecht bij de hoveniers van Temmink Tuindesign. Je wordt voorzien van uitgebreid advies op het gebied van beplanting, bestrating, tuinonderhoud en de tuinindeling. Daaropvolgend zouden wij een tuinontwerp voor jou in Hoogeveen kunnen maken. Uiteraard wordt bij het tuinontwerp rekening gehouden met het beschikbare budget en met jouw wensen. Wordt het een mooie groene en bloeiende tuin of wil je liever een strakke moderne tuin laten aanleggen in Hoogeveen? Tevens kunnen wij een mooi terras creëren of juiste en speelhoekje voor de kinderen. Er is veel mogelijk, dus geef vooral jouw voorkeuren aan. Je tuin laten ontwerpen doe je dan ook bij Temmink Tuindesign, de hovenier voor Hoogeveen.

Tuinadvies in Hoogeveen

Een passend tuinontwerp in Hoogeveen

Voor elke tuin zorgen onze hoveniers in Hoogeveen voor een passend tuinontwerp. Je tuin laten ontwerpen in Hoogeveen is dan ook in goede handen bij Temmink Tuindesign. Wij kijken naar het gehele plaatje. Wat zijn jouw wensen? Wat zijn jouw eisen? Wat is er mogelijk in jouw tuin? En zo komen we tot een passend tuinontwerp bij jou in Hoogeveen. Laat je tuin ook ontwerpen door het Hoveniersbedrijf voor Hoogeveen. Daarmee ben je verzekerd van niet alleen een tuinontwerp dat geheel voldoet aan jouw wensen, maar ook aan een tuinontwerp waarbij verder gekeken wordt dan alleen een terras, gazon en beplanting. Ook de drainage, de strategische lichtpunten, stopcontacten, erfscheidingen en schaduwplekken worden in het passend tuinontwerp meegenomen. Zo kun je nog lang vooruit met jouw nieuwe tuin.

Je tuin laten aanleggen

Nu de basis van de tuin, het tuinontwerp, klaar is, is het tijd voor de aanleg van de nieuwe tuin. Uiteraard staat ons hoveniersbedrijf in Hoogeveen voor je klaar om de tuin naar jouw wensen aan te leggen. Door je tuin te laten aanleggen in Hoogeveen door de hoveniers van Temmink Tuindesign, wordt er bij de tuinaanleg niet alleen gekeken naar de beplanting, maar ook de indeling en de bestrating en tevens de verlichting komt aan bod. Je wilt immers ook lekker buiten zitten wanneer de schemer al gevallen is. En ook drainage of afwatering in de tuin wordt meegenomen bij het laten aanleggen van de tuin in Hoogeveen. Alles wordt uitgevoerd door gediplomeerde specialisten zodat je verzekerd bent van de hoogste kwaliteit en jij kunt jezelf bezighouden met andere dingen terwijl jouw droomtuin stap voor stap werkelijkheid wordt.

Tuinaanleg in Hoogeveen

Gedeeltelijke tuinaanleg in Hoogeveen

Ook wanneer je slechts een gedeelte van de tuin wilt vernieuwen, kun je bij ons terecht. Deze gedeeltelijke tuinaanleg kan verschillende werkzaamheden omvatten. Zo helpen wij je graag met bijvoorbeeld de aanleg van vijvers, gazon of tuinafscheidingen. Bij een vijveraanleg komt veel kijken. Zo dien je na te denken over de stijl van je vijver, variërend van romantisch tot strak en architectonisch. Maar ook over de beplanting en de verzorging van je vijver wordt nagedacht. De complete aanleg van de vijver kan door de hovenier voor Hoogeveen verzorgd worden. Datzelfde geldt voor de aanleg van het gazon. Kies je voor graszoden of wil je het gras liever inzaaien? Wij helpen je graag bij het maken van een geschikte keuze voor jouw tuin in Hoogeveen. Ziet je tuin er nog prima uit, maar ben je uitgekeken op je schutting? Ook dan neem je contact met ons op. Wij leveren en plaatsen schuttingen in Hoogeveen en omgeving.

Tuinonderhoud in Hoogeveen

Wanneer de tuin geheel naar wens is aangelegd, ben je uiteraard nog niet klaar. Om de tuin naar wens te behouden, is tuinonderhoud noodzakelijk. Wanneer je zelf geen groene vingers hebt of niet (meer) in staat bent de tuin de volle aandacht te geven die het nodig heeft, kun je een beroep doen op het hoveniersbedrijf in Hoogeveen. De hoveniers van Temmink Tuindesign zorgen ervoor dat je zowel in het voorjaar, als in de zomer en het najaar van de tuin kunt genieten. Met onderhoudswerkzaamheden als snoeien, gras maaien, vijveronderhoud, onkruidbestrijding en aanplanten van seizoen bloemen, staan wij graag voor je klaar. Voor het totaalonderhoud van je tuin bieden wij een onderhoudscontract op maat aan. Dit kan uiteraard voor bedrijven en andere zakelijke klanten, maar ook voor de particulier is dit een optie. Daarnaast is tuinonderhoud in Hoogeveen op afroep ook mogelijk bij ons. Dat kan bijvoorbeeld een prima uitkomst bieden wanneer je op vakantie gaat. Je tuin laten onderhouden in Hoogeveen door de professionals van Temmink Tuindesign heeft als grote voordeel dat je verzekerd bent van vakwerk. Zo is bijvoorbeeld het snoeien van hagen of bomen een erg specialistisch werk en verkeerd snoeien kan vervelende gevolgen hebben voor de struik of boom.

Tuinonderhoud door Temmink Tuindesign

Houten terrasoverkapping laten plaatsen in Hoogeveen

Ook lekker lang buiten zitten na een lange werkdag? Dan is een houten terrasoverkapping wellicht een uitstekende keuze. Een houten terrasoverkapping biedt vele voordelen. Zo wordt deze op maat voor je gemaakt en past deze unieke terrasoverkapping dus altijd in jouw achtertuin in Hoogeveen. Daarnaast is een houten overkapping uitstekend bestand tegen de verschillende weersomstandigheden en is hij onderhoudsarm. Wanneer je kiest voor een op maat gemaakte houten terrasoverkapping, dan laat je deze plaatsen door de hoveniers van Temmink Tuindesign. Maatwerk en vakmanschap komen samen en een overkapping in Hoogeveen geheel naar jouw wensen is het resultaat.

Contact met de hovenier voor Hoogeveen

Meer weten over wat ons hoveniersbedrijf in Hoogeveen voor jou kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij staan je graag te woord en helpen je graag verder.