Hovenier in Hardenberg

Wanneer je op zoek bent naar een hovenier in Hardenberg, ben je bij Temmink Tuindesign aan het juiste adres. Wij verzorgen het hele plaatje voor je. Van tuinadvies en tuinontwerp naar de aanleg van je tuin en het onderhoud ervan. Daarnaast kun je bij ons terecht voor terrasbestrating en terrasoverkappingen. Maar ook het plaatsen van schuttingen en de aanleg van vijvers verzorgen wij graag voor je. Wij zijn onder andere werkzaam als hoveniersbedrijf in Hardenberg, maar je vindt ons ook in bijvoorbeeld Coevorden, Hoogeveen, Slagharen, Hollandscheveld en Nieuwlande.

 

Een tuin laten aanleggen in Hardenberg

Net een nieuwbouw huis betrokken en de tuin dient nog aangelegd te worden? Of gewoon helemaal niet meer tevreden met je huidige tuin? Dan is het zeker tijd voor een nieuwe! Met het hoveniersbedrijf voor Hardenberg, Temmink Tuindesign, wordt jouw tuin weer helemaal naar jouw wens. Misschien heb je al een idee hoe deze eruit moet komen te zien of je hebt nog geen enkel idee. Onze hoveniers in Hardenberg helpen je graag bij het omzetten van het idee naar een tuinontwerp en kunnen uitstekend tuinadvies geven met betrekking tot het beplantingsplan, de elektrische bedradingen en de drainage in je tuin. Wanneer het tuinontwerp in Hardenberg klaar en goedgekeurd is, kunnen onze hoveniers beginnen met de aanleg van je tuin. Je tuin laten aanleggen heeft veel voordelen. Zo wordt de oude tuin, indien nodig, leeggehaald en afgevoerd. Grondwerkzaamheden worden voor je uitgevoerd alvorens we beginnen met het aanleggen van bekabeling en drainage. Tevens verzorgen wij de terrasbestrating, leggen we vijvers aan en plaatsen we een houten overkapping voor je. Het complete plaatje wordt dus voor jou uitgevoerd door ons hoveniersbedrijf in Hardenberg. Binnen de kortste keren kun jij genieten van je nieuwe tuin in Hardenberg.

Tuin laten aanleggen in Hardenberg

Beplantingsplan

Een belangrijk onderdeel van de tuinaanleg in Hardenberg is het beplantingsplan. Vaak wordt dit in één adem genoemd met het tuinontwerp, maar het staat wel los van elkaar. Een goed beplantingsplan is afgestemd op het ontwerp en de stijl van de tuin. Ook over de beplanting wordt dus uitvoerig nagedacht door de hoveniers in Hardenberg. Uiteraard kun je zelf ook wensen met betrekking tot beplanting aangeven. Deze worden dan meegenomen in het plan.

Tuin laten onderhouden in Hardenberg

Van een nieuwe tuin, maar ook van je bestaande tuin, wil je zo lang mogelijk kunnen genieten. Goed tuinonderhoud is dan ook belangrijk. Je tuin laten onderhouden in Hardenberg? Daarvoor schakel je de hoveniers van Temmink Tuindesign in. Bij ons kun je niet alleen terecht voor eenmalige onderhoudswerkzaamheden, maar ook voor wekelijks, maandelijks of halfjaarlijks tuinonderhoud in Hardenberg staan wij voor je klaar. Voor het totaal tuinonderhoud in Hardenberg, bieden wij de mogelijkheid een onderhoudscontract op maat af te sluiten. Op deze manier komen wij het hele jaar bij je langs om de tuin van onderhoud te voorzien. Snoeien, maaien, onkruidbestrijding, boomverzorging en vijveronderhoud zijn enkele tuinwerkzaamheden waarvoor je ons kunt inhuren.

Tuin laten onderhouden in Hardenberg

Bedrijfstuinen

Met een bedrijfstuin straalt jouw bedrijf nét een beetje extra’s uit. Uiteraard dient deze dan wel uitstekend te onderhouden zijn. Een bedrijfstuin is het eerste wat je klanten zien wanneer ze naar binnen lopen. Een tuin waar weinig onderhoud aan is gepleegd en er onverzorgd uitziet is geen goede reclame voor jouw bedrijf. Als ondernemer heb je het natuurlijk erg druk, het tuinonderhoud van jouw bedrijfstuin in Hardenberg schiet er dan vaak bij in. De hoveniers in Hardenberg van Temmink Tuindesign staan dan voor jou klaar. Bij ons is het mogelijk een onderhoudscontract af te sluiten, zodat jouw bedrijfstuin er ten alle tijden netjes bijligt en jouw klanten een uitstekende eerste indruk van het bedrijf krijgen.

Gazononderhoud

Het gazon verdient een beetje extra aandacht. Het gras is immers altijd groener bij de buren. Om jouw gazon er weer netjes bij te laten liggen, is het verstandig een hovenier ernaar te laten kijken. Naast maaien, is het verstandig je gazon te bekalken, bemesten, verticuteren, kantensteken, onkruid bestrijden en sproeien. Onze hoveniers in Hardenberg kunnen je precies vertellen wanneer jij je gazon dient te bakalken of verticuteren. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Je terras laten bestraten in Hardenberg

Op zoek naar een fijne plek om heerlijk buiten te kunnen zitten? Dan is het verstandig een terras aan te leggen. Terrasbestrating aanleggen laat je graag over aan de professionals. Niet alleen bespaar je hiermee tijd en heb je er zelf geen werk mee, ook wordt door de hoveniers van Hardenberg aan alles gedacht. Praktische zaken, zoals afwatering worden meegenomen tijdens het bestraten van het terras. Daarnaast heb je bij ons een ruime keuze in bestrating. Wil je het terras voorzien van keramische tegels of liever klinkers? Het is allemaal mogelijk bij het hoveniersbedrijf voor Hardenberg. Om je keuze te vergemakkelijken nemen we verschillende voorbeelden van bestrating mee tijdens het gesprek. Tevens is het mogelijk een houten terrasoverkapping te laten plaatsen boven het zojuist aangelegde terras. Deze overkappingen worden op maat door ons gemaakt en gaan vele jaren mee dankzij het mooie hout. Op die manier kun je nog langer buiten genieten van je tuin.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Geïnteresseerd in één van de diensten van de hoveniers voor Hardenberg? Temmink Tuindesign staat voor je klaar. Tijdens een oriënterend gesprek bekijken we de huidige tuin, bespreken we de wensen en adviseren we je daar waar nodig. Daarna maken we een vrijblijvende offerte op maat en kunnen we zo snel mogelijk bij je aan de slag.