hoveniersbedrijf Emmen

Hovenier in Emmen


Op zoek naar een hovenier in Emmen? Temmink Tuindesign staat voor je klaar! Wij geven je tuinadvies, maken je tuinontwerp, verzorgen de aanleg van je tuin en onderhouden je tuin. Ook helpen wij je verder met de bestrating van bijvoorbeeld je oprit of terras. En maken wij een terrasoverkapping op maat, zodat jij zowel bij mooi als minder mooi weer buiten kunt genieten van je tuin. Dus voor een hoveniersbedrijf in Emmen, bel je Temmink Tuindesign.

Je tuin laten ontwerpen door een hovenier in Emmen

Je hebt een huis gekocht, maar bent totaal niet weg van de tuin? Of je huidige tuin voldoet simpelweg niet meer aan je eisen? In dat geval heeft je tuin een opknapbeurt nodig. Neem daarvoor contact op met de hovenier voor Emmen, Temmink Tuindesign. Niet alleen kan dit hoveniersbedrijf je uitstekend adviseren op het gebied van tuinen, tevens kan hij jouw beeld in je hoofd van je droomtuin omzetten naar een schitterend tuinontwerp. Je tuin laten ontwerpen in Emmen door de hoveniers van Temmink Tuindesign heeft tevens als grote voordeel dat er een compleet plaatje ontstaat. Dat betekent dat naast gazon, terras en beplanting ook drainage en afwatering opgenomen worden in het tuinontwerp. Tevens wordt er gekeken naar een verlichtingsplan, stopcontacten of waterpunten. Dat maakt het tuinontwerp bij jou in Emmen dan ook helemaal af.

Tuinadvies voor Emmen

Van ontwerp naar tuinaanleg

Wanneer je een tuinontwerp hebt laten maken of zelf een tuinontwerp hebt gemaakt, kan de tuinaanleg in Emmen beginnen. Je tuin laten aanleggen in Emmen door een vakkundige hovenier heeft als grote voordeel dat je verzekerd bent van deskundigheid en vakwerk. Daarnaast staat bij Temmink Tuindesign klantgerichte service centraal en zullen wij ervoor zorgen dat je snel van je vernieuwde tuin kunt genieten. Bij de aanleg van je tuin komt veel kijken. Het Hoveniersbedrijf voor Emmen, Temmink Tuindesign, helpt je graag bij de aanleg van je tuin. Dat kan een complete tuinrenovatie zijn, maar ook gedeeltelijke tuinaanleg kunnen wij voor je verzorgen. Bij een complete tuinaanleg ruimen wij tevens, indien nodig, je oude tuin leeg en voeren grondwerkzaamheden uit, zoals het aanleggen van bekabeling, drainage, vijvers en bestrating. Tevens kunnen wij de aanleg van erfscheidingen of borders verzorgen. Je kunt hierbij denken aan een houten schutting, maar ook het planten van haagplanten valt hieronder. Bij een gedeeltelijke tuinrenovatie in Emmen, helpen wij je met het realiseren van een gedeelte van de tuin. Hieronder kunnen de volgende werkzaamheden vallen:

Terras laten bestraten in Emmen

Bij een gedeeltelijke tuinaanleg in Emmen, zou je bijvoorbeeld kunnen denken aan de aanleg van een terras. Het bestraten van je terras is één van de werkzaamheden van Temmink Tuindesign, waar wij als hoveniers ons mee bezig houden. Ben jij op zoek naar een plekje in je tuin waar je kunt genieten van een lekker glas drinken of waar je heerlijk in de buitenlucht van je nieuwe tuin kunt genieten? Dan is het laten aanleggen van een terras door de hovenier voor Emmen een uitstekend idee. Deze gedeeltelijke tuinaanleg door de hovenier bespaart jou tijd. Je hebt er geen werk mee en aan alles wordt gedacht. Met specialistisch gereedschap en jarenlange ervaring gaan wij efficiënt en snel te werk. Zodat jij binnen korte tijd van je terras gebruik kunt maken.

Tuinonderhoud in Emmen

Uiteraard wil je lang kunnen blijven genieten van je tuin. Om ervoor te zorgen dat de tuin blijft zoals je voor ogen had, is het onderhoud ervan erg belangrijk. Onder tuinonderhoud verstaan we onder andere snoeien, bemesten, maaien, onkruid wieden en plant- en boomverzorging. Heb je geen groene vingers of ben je niet in staat de verzorging van je tuin in Emmen op je te nemen? Dan staat onze hovenier in Emmen voor je klaar. Wij verzorgen de totale tuinonderhoud, wat betekent dat we alle tuinwerkzaamheden van je overnemen. Denk daarbij aan gras maaien, onkruidbestrijding, maar ook aan het snoeien van hagen, boomverzorging en bemesting. Uiteraard is het mogelijk dat we wekelijks, maandelijks of bij je langs komen voor de najaarsbeurt of voorjaarsbeurt, maar tuinonderhoud op afroep is ook mogelijk bij ons hoveniersbedrijf voor Emmen. Daarnaast kunnen we ook gedeeltelijke tuinonderhoud voor je verzorgen. Wanneer je bijvoorbeeld de fruitbomen netjes gesnoeid wilt hebben of het onkruid tussen de tegels vandaan wilt hebben. Het laten onderhouden van je tuin door ervaren hoveniers in Emmen heeft als grote voordeel dat je verzekerd bent van deskundigheid. Het bomen snoeien is bijvoorbeeld een onderdeel wat makkelijk verkeerd kan gaan wanneer je dit niet dagelijks doet. En verkeerd snoeien kan vervelende gevolgen hebben voor de boom of struik. Door je tuin te laten onderhouden in Emmen door de professionals van Temmink Tuindesign weet je zeker dat het goed gaat komen. Wij kunnen je ook helpen bij gespecialiseerd tuinonderhoud in Emmen:

  • boomverzorging
  • gazononderhoud
  • vijveronderhoud
  • onkruidbestrijding

Neem contact met onze hovenier voor Emmen op voor de mogelijkheden.

tuinonderhoud in emmen
tuin laten onderhouden in Emmen

Terrasoverkapping laten plaatsen in Emmen

Uiteraard wil je ook van je (nieuwe) tuin kunnen genieten. Heerlijk buiten zitten onder een overkapping , barbecue aan, dat lijkt je wel wat. Een overkapping op maat laten maken door de hovenier in Emmen, is dan een uitstekend plan. Wij maken gebruik van hoogwaardig hout van goede kwaliteit. En wanneer je kiest voor een op maat gemaakte houten terrasoverkapping van Temmink Tuindesign, kies je voor maatwerk en kwaliteit. Je veranda of houten overkapping past daardoor perfect in je tuin. Een uniek op maat gemaakte houten terrasoverkapping in Emmen is het resultaat.

Meer informatie over het hoveniersbedrijf voor Emmen

Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact op met de hovenier voor Emmen, Temmink Tuindesign en laat de tuinwerkzaamheden over aan de deskundige professionals. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan. Wij komen graag bij je langs om de mogelijkheden te bespreken.