Hovenier in Coevorden

Hovenier in Coevorden

Wanneer u op zoek bent naar een hovenier in Coevorden, is Hoveniersbedrijf Temmink Tuindesign de juiste partner voor u. Wij verzorgen uw tuin van A tot Z, van ontwerp tot aanleg tot onderhoud. En bent u op zoek naar een hoveniersbedrijf in Coevorden dat een terrasoverkapping voor u kan maken? Ook dan staan wij voor u klaar. Zo kunt u ook met minder mooie dagen heerlijk buiten genieten van uw tuin.

 

De hovenier voor Coevorden uw tuin laten ontwerpen

Wanneer u bent uitgekeken op uw tuin en weleens wat anders wilt, schakelt u een hoveniersbedrijf in. De hovenier door wie u uw tuin laat ontwerpen in Coevorden is Temmink Tuindesign. Niet alleen ontwerpen wij compleet nieuwe tuinen, ook kunnen we de bestaande tuin gedeeltelijk opknappen of herinrichten. En wilt u deskundig tuinadvies ontvangen van een professional? Ook dan zit u bij Temmink Tuindesign goed. Wij kunnen u uitstekend adviseren op het gebied van beplanting, kleurstelling en bijvoorbeeld tuinmeubilair. Uiteraard kunnen wij het advies omzetten in een passend tuinontwerp voor u in Coevorden, zodat u binnen de kortste keren kunt genieten van een nieuwe tuin.

Van tuinontwerp naar tuinaanleg in Coevorden

Nadat het tuinontwerp, compleet met beplantingsplan en inclusief verlichting, stopcontacten en afwateringspunten is gemaakt, is het tijd voor de tuinaanleg. Uiteraard laat u dit graag over aan de hovenier voor Coevorden. Temmink Tuindesign staat voor u klaar wanneer u een compleet nieuwe tuin aan wilt leggen, maar ook delen van een tuin kunnen wij aanleggen. Bij het totale tuinconcept van Temmink Tuindesign wordt u geheel ontzorgd. Wij regisseren het gehele project onder uw toezicht. Ook uw tuin laten aanleggen in Coevorden door gediplomeerde hoveniers? Schakel Temmink Tuindesign dan in voor onder andere de volgende werkzaamheden:

  • aanleggen bestrating, zoals terrassen, opritten en paden
  • houten terrasoverkappingen laten plaatsen
  • vijveraanleg
  • aanleggen gazon
  • beplanting planten
Tuin laten aanleggen in Coevorden

Houten terrasoverkappingen

Eén van de werkzaamheden waarbij Temmink Tuindesign u van dienst kan zijn, is het plaatsen van een houten terrasoverkapping. Heerlijk genieten onder een overkapping die u beschermt tegen fel zonlicht of regen. Na een lange werkdag buiten genieten van uw tuin en wanneer u langer buiten wilt zitten, kunt u met behulp van een terrasverwarmer uw zitje heerlijk verwarmen. Een houten terrasoverkapping bij u in Coevorden heeft als grote voordeel dat deze door Temmink Tuindesign voor u op maat gemaakt wordt. Daarnaast zijn de houten terrasoverkappingen onderhoudsarm en bestand tegen alle weersomstandigheden. Door een houten overkapping te laten plaatsen in Coevorden, kunt u dus weer heerlijk buiten genieten van uw tuin.

Terrasbestrating laten aanleggen in Coevorden

Op zoek naar een heerlijk plekje in je tuin om lekker bij te komen na het werk of ’s avonds van de ondergaande zon te genieten? Dan is een stukje terrasbestrating natuurlijk een goede optie. Door terrasbestrating in Coevorden aan te laten leggen door de ervaren hovenier, heeft u zelf geen last van spierpijn, wordt aan alles gedacht, bespaart u tijd en heeft u er verder geen werk mee. Tevens is er veel mogelijk bij dit hoveniersbedrijf voor Coevorden. Zo heeft u keuze uit verschillende terrasbestratingen. Denk bijvoorbeeld aan keramische tuintegels, maar ook klinkers of stoeptegels zijn mogelijk. Laat je adviseren door onze hoveniers en neem contact met ons op.

Tuinonderhoud

Uiteraard wilt u het hele jaar door genieten van uw tuin. Door uw tuin goed te onderhouden is dat uiteraard mogelijk. De hoveniers in Coevorden van Temmink Tuindesign kunnen dat tuinonderhoud voor u verzorgen. Zeker wanneer u geen groene vingers heeft, moeilijk te been bent of gewoonweg geen tijd voor uw tuin heeft, is dat zeker een goede uitkomst. Naast particuliere tuinen, verzorgen wij ook uw bedrijfstuinen. Meer weten? Neem contact op met het hoveniersbedrijf voor Coevorden, Temmink Tuindesign. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.

Tuin laten onderhouden in Coevorden